T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

RaySafe X2 Solo R/F

RaySafe X2 Solo R/F straling meter
De RaySafe X2 Solo R/F is een meter voor straling die uitblinkt in eenvoud en nauwkeurigheid. Waar de algemene RaySafe X2 multi-inzetbaar is, focust de X2 Solo zich op één type sensor: de solid state R/F sensor.

Zodra u de sensor aansluit herkent de X2 base unit deze en toont de bijbehorende parameters op het scherm. De X2 triggert direct wanneer de sensor met straling in contact komt. De meetresultaten worden direct op het overzichtelijke scherm weergegeven.

De meetresultaten worden in één overzicht weergegeven, zowel numeriek als grafisch. U kunt vervolgens inzoomen op één specifieke parameter. Op de achterzijde ziet u welke parameters de X2 allemaal voor u meet. Optioneel kunt u de X2 inzetten voor invasieve mAs en mA metingen.

De X2 onthoudt standaard alle metingen die op het toestel zijn uitgevoerd zodat u alles later terug kunt kijken. Met de X2-viewer software kunt u ook metingen uitlezen en verder verwerken in bijvoorbeeld Excel.Heeft u verdere interesse? Laat het ons weten.

/Eenvoudig in gebruik
/Nauwkeurig
/Vele accessoires beschikbaar
/X2-viewer software voor analyze en verwerking van metingen
/Meet op basis van IEC 61674


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Trolley voor uw testapparatuur

U heeft de mogelijkheid om op maat een trolley samen te stellen voor uw doeleinden. Wilt u een trolley voor uw ESA620 met Ansur? U kunt dan kiezen voor een trolley die zo is opgebouwd dat u zowel de tester als de laptop op de juiste plaats heeft. Indien u een opberglade wenst voor de meetsnoeren dan is dit zeker mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Vanaf nu: een trolley voor uw testapparatuur
Wilt u uw biomedische testapparatuur mobiel kunnen inzetten? Wij helpen u graag met een trolley op maat voor uw testapparatuur.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen