T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Waarvoor wij ademen

Eigenlijk moeten producten altijd betrouwbaar, veilig en eenvoudig in gebruik zijn. Maar er is een sector waarin de toleranties voor betrouwbaarheid, veiligheid en helderheid minimaal zijn. Of waar die aspecten helemaal nooit ter discussie mogen staan. Dat is de zorgsector. Apparatuur voor zorginstellingen is niet zelden van levensbelang. Neem het toestel voor ademondersteuning van een veertien weken te vroeg geboren baby. Of de biomedische testapparatuur om de veiligheid en effectiviteit van andere medische apparaten te meten.

Betrouwbaar, veilig en eenvoudig in gebruik. Toen we met AdQuipment medical startten als leverancier van medische producten, waren dat de drie aspecten waarmee we het leven van patiënten beter wilden maken. En het werk van zorgpersoneel eenvoudiger.

Dat was toen, in 1985. En dat is nu nog onverminderd het geval. Of beter gezegd, júist nu. Technologie maakt steeds meer mogelijk. Ook in de zorg. Dat maakt patiënten en personeel nog afhankelijker van technologie. Daarom moet er een leverancier zijn die kan beoordelen of apparatuur doet wat het moet doen. Die kaf van koren kan scheiden. Die leverancier zijn we. Meer dan ooit.

Wij delen onze kennis, zorgmedewerkers die van hen. Klant/leverancier-relaties zijn bij AdQuipment partnerrelaties. In die open dialoog is er alle ruimte om samen de antwoorden te vinden op steeds weer nieuwe vragen. Kan apparatuur veiliger, kan het werk van gebruikers van de apparatuur prettiger.

In vier decennia tijd hebben we prachtige expertise opgebouwd. Kennis die ons onderscheidt als leverancier van apparatuur voor anesthesie, neonatologie en biomedische testdoeleinden. We kennen het verschil tussen ‘goed’ en ‘beter’. Tussen 99,9% betrouwbaar en 100% betrouwbaar.

Want medewerkers in de zorg dragen een ongekend grote verantwoordelijkheid in hun werk. Zij mogen nooit in twijfel zijn of dat ene apparaat wel betrouwbaar, veilig en makkelijk in gebruik is. Die zorg nemen wij graag voor onze verantwoordelijkheid.

Dat is waarvoor wij ademen.

Contact
T +31 (0)181 301 300
F +31 (0)181 301 309
info@adquipment.nl

Volg ons op
Linked In

Adres
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Expeditie
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis