T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek
Cursus elektrische veiligheid door Nils Beek Cursus elektrische veiligheid door Nils Beek Cursus elektrische veiligheid door Nils Beek Cursus elektrische veiligheid door Nils Beek

Cursus Elektrische Veiligheid

Alles over IEC60601 en IEC62353

/Goede combinatie van theorie en praktijk
/Uitvoeren van veiligheidsmetingen
/Cursus bij AdQuipment medical in Hellevoetsluis
/Bekijk ook onze Elektrische veiligheidstesters
/Lees hier de blogs over elektrische veiligheid

Bekijk data »

  • Omschrijving

    Eigenlijk moet apparatuur altijd betrouwbaar en veilig in gebruik zijn. Maar er is een sector waarin de toleranties voor betrouwbaarheid, veiligheid en helderheid minimaal zijn. Of waar die aspecten helemaal nooit ter discussie mogen staan. Dat is de zorgsector. Apparatuur voor zorginstellingen is niet zelden van levensbelang. Elektrische veiligheid van medische apparatuur is essentieel.

    AdQuipment medical biedt daarom meerdere malen per jaar de Cursus Elektrische Veiligheid aan op onze locatie in Hellevoetsluis. Ook is het mogelijk om deze cursus op locatie te verzorgen. De cursus wordt gegeven door ir Nils Beek en focust zich op de IEC60601 en IEC62353.

    De cursus duurt één werkdag en omvat een theoretisch gedeelte met uitleg over de IEC60601 en IEC62353, de implementatie hiervan en een praktisch gedeelte. Na afloop van deze dag heb je meer inzicht gekregen in het uitvoeren van elektrische veiligheidstesten. Je weet hoe je de theorie kunt toepassen en je kunt op een juiste, veilige wijze de elektrische veiligheidstester gebruiken.

  • Download

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In