T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Intra-orale systemen meten met de ThinX

Snel en accuraat meten met de RaySafe ThinX

“Hoelang gaat het onderhoud duren en wanneer kunnen we weer verder?” Dit is een veel gehoorde reactie bij service organisaties in de dentale markt. Naast een betrouwbare en kwalitatief goede meting is het ook gewenst dat deze binnen een zo kort mogelijke tijd uitgevoerd kan worden. Hierbij enkele zaken die bijdragen aan een voortvarende en betrouwbare controle van het röntgensysteem.

De afmetingen van de RaySafe ThinX Intra zijn 108 x 45 x 13 millimeter. Dit maakt dat het een klein en handzaam toestel is dat u gemakkelijk bij u draagt bij het uitvoeren van onderhoud. Het toestel past met gemak in de borstzak. Wanneer het röntgentoestel op de juiste waarden is ingesteld legt u de RaySafe ThinX Intra in het lichtveld. De meter activeert volledig automatisch bij detectie van straling. Het staat altijd standby voor de meting. Zodra u de opname heeft gemaakt zijn direct de meetwaarden van de RaySafe ThinX Intra af te lezen.

Het meten met de RaySafe ThinX Intra komt in de praktijk neer op: meter plaatsen, stralen en aflezen.

Om ervoor te zorgen dat u te allen tijde in staat bent om stralingsmetingen uit te voeren heeft de RaySafe ThinX Intra een batterij met een levensduur van zo’n twee jaar bij normaal gebruik. Wanneer er nog zo’n 100 metingen uitgevoerd kunnen worden, geeft het toestel een geel lichtsignaal. De batterij kunt u eenvoudig zelf vervangen, mocht dat nodig zijn. Hiermee voorkomt u het risico dat u geen metingen meer uit kunt voeren en het onderhoud niet afgerond kan worden.

Een snelle en efficiënte werkwijze bij het onderhouden van intra-orale röntgensystemen is van groot belang. De RaySafe ThinX Intra is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en helpt u het onderhoud eenvoudig en snel uit te voeren. In ons eerdere blog kunt u lezen welke parameters van belang zijn om te meten.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Laat het ons weten.

Stel uw vraag aan Wilko »


Deze blogpost is geplaatst door Wilko Zoetekouw,

accountmanager voor de RaySafe ThinX.

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In