T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

RaySafe X2

RaySafe X2 straling meter
De RaySafe X2 is een meter voor straling die uitblinkt in eenvoud en nauwkeurigheid. Het toestel meet door middel van solid state sensoren. U sluit de gewenste sensor aan op de X2 base unit, plaatst de sensor en de rest doet de X2 allemaal voor u. U kunt een R/F-, MAM-, CT-, Survey- of lichtsensor aansluiten.

De X2 base unit herkent direct het type sensor, importeert bijbehorende kalibratiegegevens en toont de relevante parameters op het scherm. De X2 triggert wanneer de sensor met straling in contact komt. De meetresultaten worden in één overzicht weergegeven, zowel numeriek als grafisch. U kunt vervolgens inzoomen op één specifieke parameter.

Alle metingen die uitgevoerd worden met de X2, worden opgeslagen en kunt u terugkijken. Met de X2-viewer software kunt u metingen uitlezen en exporteren naar bijvoorbeeld Excel. Optioneel kunt u de X2 inzetten voor invasieve mAs en mA metingen.

Uitgebreide specificaties kunt u vinden in het document RaySafe X2 Specifications.Heeft u verdere interesse? Laat het ons weten.

/Nauwkeurig en eenvoudig in gebruik
/Kalibratie van sensoren, met behulp van serviceprogramma
/R/F-, MAM, CT, Survey- en lichtsensor beschikbaar
/Beschikt over een standaard met houder voor sensoren
/X2-viewer software voor analyse en verwerking van metingen
/Meet op basis van IEC 61674
/Bekijk de accessoires


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Trolley voor uw testapparatuur

U heeft de mogelijkheid om op maat een trolley samen te stellen voor uw doeleinden. Wilt u een trolley voor uw ESA620 met Ansur? U kunt dan kiezen voor een trolley die zo is opgebouwd dat u zowel de tester als de laptop op de juiste plaats heeft. Indien u een opberglade wenst voor de meetsnoeren dan is dit zeker mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Vanaf nu: een trolley voor uw testapparatuur
Wilt u uw biomedische testapparatuur mobiel kunnen inzetten? Wij helpen u graag met een trolley op maat voor uw testapparatuur.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen