T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

RaySafe i3

RaySafe i3 realtime persoonlijke dosimetrie
Inzet van beeldvormende technieken zorgt voor betere diagnoses en behandelingen voor patiënten. De inzet van beeldvorming groeit. Naast deze verbeteringen voor de patiënt levert dit ook meer blootstelling aan straling op voor het klinisch personeel. Dit brengt ook een hoger risico met zich mee op schadelijke effecten van blootstelling aan straling.

Bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. De RaySafe i3 helpt u om het onzichtbare zichtbaar te maken door real time dosimetrie. Met dit inzicht bent u in staat om bijvoorbeeld uw positie of houding aan te passen op het moment dat u aan meer straling blootgesteld wordt dan gewenst.

De RaySafe i3 meet real time uw persoonlijke blootstelling aan straling via uw badge en slaat deze gegevens voor u op. Op het scherm van de RaySafe i3 wordt visueel de real time dose rate weergegeven.

Met de Dose Viewer software kunt u het toestel configureren en uitlezen. Ook de dosimetriebadges stelt u hiermee in. Als u de data van de RaySafe i3 verder wilt analyseren en verwerken kunt u gebruik maken van de uitgebreide Dose Manager software. Dose Manager software is optioneel./Visualiseer de onzichtbare straling met de RaySafe i3
/Creëert meer bewustwording rondom blootstelling aan straling
/Draagt bij aan de cultuur van stralingsveiligheid
/Bekijk ook verdere persoonlijke meetgegevens op de i3
/Lees hier de whitepaper en de significant verminderde blootstelling aan straling


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

RaySafe 452

De RaySafe 452 is een krachtige survey meter die ioniserende straling meet in vele toepassingen.

Eén toestel voor iedere situatie betekent minder te dragen, te leren en te administreren. Minder kosten, meer tijdbesparing en meer efficiëntie.

Er zijn drie versies om aan uw wensen te voldoen: de volwaardige RaySafe 452, de RaySafe 452 Ambient en de RaySafe 452 Air Kerma.

Wilt u meer weten? Laat het ons weten.

Nieuw:
RaySafe 452
Survey meter
Graag stellen wij de nieuwe RaySafe 452 aan u voor. Deze nieuwe zeer uitgebreide Survey meter is handzaam, praktisch en zeer nauwkeurig. Eén toestel, eindeloze mogelijkheden.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen