T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

BiliCocoon®

bilicocoon neomedlight fototherapie thuis
Hoe zou het zijn als uw patiënt ook tijdens de fototherapie bij de moeder kan zijn? En hoe zou het zijn als u de duur van fototherapie kunt inkorten? De BiliCocoon® biedt deze mogelijkheden.

De BiliCocoon® van NeoMedLight is een toestel voor fototherapie dat zeer effectief werkt volgens de klinische richtlijnen. Door de homogene lichtverspreiding, blootstelling dicht op de huid en de grootte van het blootgestelde lichaamsoppervlak is de fototherapie zeer effectief.

U kunt fototherapie met de BiliCocoon® toepassen met het Bag- of Nest-systeem. Het BiliCocoon® Bag-systeem is voor à terme patiënten in een bedje of open couveuse. Het BiliCocoon® Nest-systeem is met name voor prematuren en kan in de couveuse gebruikt worden. Beiden kunnen gebruikt worden tijdens buidelen en zorgen voor hoge blootstelling aan de fototherapie.

De BiliCocoon® is eenvoudig in gebruik. U gebruikt een disposable hoes om het patiëntdeel en stelt de therapietijd gemakkelijk in. Ook is de BiliCocoon geschikt voor gebruik in de thuissituatie./Fototherapie tijdens buidelen of borstvoeding
/Kortere fototherapie door blootgesteld oppervlak: 1200 cm2
/Homogene en intense lichtverspreiding: 35 µW / cm2 / nm
/Lichtemissie: 460 nm
/Veilig: warmte genererende lichtbron op afstand van uw patient


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Couveusetrolley

In de afbeelding ziet u een voorbeeld van hoe de couveusetrolley is in te richten. U kunt naar wens nog enkele aanpassingen doen. In welke vorm dan ook. De couveusetrolley is stabiel, voorzien van goede wielen en zelfs elektrisch verrijdbaar indien u dat wenst. Alle gangbare transportcouveuses kunt u plaatsen op deze couveusetrolley.

Wilt u meer informatie of hier eens verder over in gesprek? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.
Couveusetrolley voor uw interne transportcouveuse
Indien u uw interne transportcouveuse naar eigen inzicht wilt inrichten, is deze couveusetrolley het perfecte uitgangspunt. AdQuipment helpt u graag verder.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen