T +31 (0)181 301 300
Zoek
Anesthesie en beademing

TwinStream™

twinstream carl reiner jet ventilatie
TwinStream™ met SHFJV® van Carl Reiner is uniek en bestaat uit twee separaat of simultaan werkende ventilatie-units. Tijdens “Superimposed High Frequency Jet Ventilation” vindt tegelijkertijd ventilatie plaats met normale frequentie én hoge frequentie met de mogelijkheid van druk- en gasmonitoring. Daardoor kunt u met de TwinStream™ in een open systeem te allen tijde met twee drukniveaus ventileren. Hiermee worden zowel oxygenatie als CO2 uitwas efficient gereguleerd.

TwinStream™ is bij uitstek geschikt voor microlarynx- en laserchirurgie, tracheale stents, rigide bronchoscopie en nog veel meer toepassingen doordat het werk van de chirurg of KNO-arts niet gehinderd wordt door een tube of jet-catheter met SHFJV®.

De SHFJV®-methode kan ook toegepast worden in combinatie met een jet-catheter. Waar het vaak erg prettig is om zonder tube te kunnen opereren zijn er ook indicaties zoals open trachearesecties of carinaresecties waarbij een jet-catheter benodigd is. Hiervoor zijn specifieke enkel- en dubbelkanaals Jet-catheters ontwikkeld./SHFJV®: jet-ventilatie zonder tube of jet-catheter
/Veel instrumenten en accessoires beschikbaar
/PDMS-koppeling mogelijk
/Verdere informatie Carl Reiner
/Wilt u dat wij contact opnemen? vul onderstaand formulier in


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

De EVE is een veelzijdig beademingstoestel voor Intensive Care en is ook zeer geschikt voor transportdoeleinden. Het toestel beschikt over alle relevante invasieve en non-invasieve beademingsvormen. Ook is er een variant voor pasgeborenen en kinderen. Wist u dat de EVE zijn eigen perslucht creëert? Dit kan erg praktisch zijn bij beademing in een mobiele situatie.

Wij doen dit mede in samenwerking met Corpuls Benelux B.V. en zijn blij dat we op deze wijze hulp kunnen bieden aan de zorgverleners en patiënten in de situatie met het Coronavirus.
Levering beademingsunits Ministerie VWS
AdQuipment medical heeft recent een opdracht ontvangen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor het leveren van enkele tientallen beademings-toestellen van onze fabrikant Fritz Stephan GmbH - Medizintechnik. De eerste toestellen zullen op korte termijn uitgeleverd worden.Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen