T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

EasyFlow CPAP-systeem

Perfecte pasvorm en super zacht voor pasgeborenen

Beste neonatologieprofessional,

Met het EasyFlow systeem kun je pasgeborenen eenvoudig en kindvriendelijk ademhalingsondersteuning bieden. Dit kan met praktisch elk merk CPAP- of beademingstoestel.

Verminderd huid- en neusschade
Dankzij het zachte EasyFlow systeem is er minder huid- en neusschade. Ook mede dankzij juiste positionering komt dit minder voor. De uitlijning van het masker met de neus is erg van belang. Controleer dit ook regelmatig.

Een belangrijk component van het EasyFlow CPAP-systeem is de EasyFlow applicator. Aan de applicator wordt het masker of prongs bevestigd. Dit helpt om de uitlijning van maskers en prongs in stand te houden. Lees er hier meer over.
Materiaal en maat
De prongs en maskers van het EasyFlow systeem bestaan uit een zorgvuldig samengesteld soort siliconen. De maskers en prongs zijn uiterst zacht, enigszins buigbaar, maar zullen niet gauw knikken of dichtklappen.

Ook de maatvoering is erg van belang. Onderdelen van het CPAP-systeem die te klein zijn of te strak zitten geeft weer risico op huid- en neusbeschadiging. Onderdelen die te groot zijn kunnen leiden tot verschuiving van de positie van het systeem. Anderzijds is er dan ook risico op lekkage van CPAP-druk. Lees er hier meer over.

Praktijk
Het toepassen van continue positieve druk in de luchtweg van een spontaan ademende pasgeborene draagt bij aan het onderhouden van de uitwisseling van zuurstof en CO2 en is een strategie om intubaties te verminderen. Lees er hier meer over.


Meer weten over het EasyFlow systeem? Neem dan contact met mij op, dan kom ik graag bij je langs.

Met vriendelijke groet,
AdQuipment medical b.v.


accountmanager Neonatologie

0181 301 306
idamhuis@adquipment.nl

Ps. Volg ons ook op LinkedIn


Hoe kan ik u helpen?

Irma Damhuis

Irma Damhuis
0181 301 306

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In