T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Wist je dit al over onze NIDCAP producten?

DandleLION Medical & Children's Medical Ventures

Beste neonatologie professional,

DandleLION NIDCAP producten ondersteunen pasgeborenen bij de ontwikkelingsgerichte zorg die ze nodig hebben. DandleLION werkt samen met clinici om op onderzoek gebaseerde, neonatale producten te creëren die de behoeften van pasgeborenen tijdens de ziekenhuisopname ondersteunen. Deze producten helpen bij het positioneren, beschermen, baden en kalmeren. De methoden zijn gebaseerd op onderzoek voor een gezondere ontwikkeling van de hersenen en het lichaam te bevorderen.

In verschillende video’s wordt ook uitgelegd hoe je ieder product gebruikt. Bekijk de video’s bij alle producten op onze website.
DandleLION
Benieuwd hoe DandleLION NIDCAP voelt en werkt? Vraag vrijblijvend een sample aan.

Sample aanvragen

Ook hebben we een aantal blogs geschreven over de toegevoegde waarde van NIDCAP producten. Dit omvat stressreductie voor de pasgeborenen én betrokkenheid van de ouders bij de zorg van hun kind. Lees de blogs hier terug.

Wist je dat wij ook de NIDCAP producten van Children’s Medical Ventures hebben? Bijvoorbeeld de Snuggle, Bendy Bumper of Frog. Bekijk hier ons volledige assortiment.
NIDCAP CMV
Mocht je een demonstratie op locatie willen van onze NIDCAP producten, neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs!

Met vriendelijke groet,

AdQuipment medical b.v.accountmanager Neonatologie
0181 301 306
idamhuis@adquipment.nl

Volg ons ook op LinkedInHoe kan ik u helpen?

Irma Damhuis

Irma Damhuis
0181 301 306

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In