T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

EasyFlow nCPAP

EasyFlow CPAP Fritz Stephan neonatologie
Met het EasyFlow systeem kunt u de pasgeborene eenvoudig en kindvriendelijk ademhalingsondersteuning bieden. Dit kan met praktisch elk merk CPAP-/ of beademingstoestel.

De prongs zijn zacht en flexibel, het masker dicht prima af. Met behulp van een uniek zelfklevend en huidvriendelijk opzetstuk dat op het voorhoofd rust kunt u in de acute fase het systeem fixeren zonder gebruik van een muts. Verder is er de speciaal ontwikkelde hoofdband ter fixatie. Het systeem is ontwikkeld om het kind zo min mogelijk te belasten. Indien gewenst zijn ook de klassieke mutsen, in diverse maten, verkrijgbaar.

Al het gebruikte materiaal is zeer zacht voor de huid. Met de geïntegreerde magneet in het siliconen opzetstuk kunt u de prongs of het masker perfect positioneren en daardoor is de druk- en trekkracht op het systeem minimaal en worden drukplekken vermeden. De patiënt en de therapie varen er wel bij.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen contact met u op./Perfecte pasvorm door het anatomische design
/Hoogwaardige kwaliteit
/Blijft goed zitten en voorkomt drukplekken
/Zeer zachte, flexibele prongs
/Zelfdichtend CPAP-masker
/Siliconen opzetstuk voor eenvoudige fixatie
/Flexibele hoofdband als vervanging voor mutsjes


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

NeoScope

De NeoScope is een eenvoudig apparaat waarbij u disposable laryngoscoopbladen op de handle plaatst. De handle is verbonden met het scherm waarop u zicht heeft op de luchtweg van uw patiënt.

De NeoScope is handzaam en mobiel te gebruiken op batterij. Het scherm beschikt standaard over een uitklapbare standaard waarmee u het toestel kunt plaatsen waar u wenst.

Bekijk de NeoScope productpagina en video.
Video-intubatie van pasgeborenen met de NeoScope
Het aantal intubaties bij pasgeborenen daalt. Een consequentie daarvan is dat de ervaring rondom intubatie minder wordt. De NeoScope helpt u met het in zicht brengen van de luchtweg en het plaatsen van de endotracheale tube of catheter voor toediening van surfactant.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen