T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

VT900A

Fluke VT900 gas flow analyzer tester
De VT900 Gas Flow Analyzer van Fluke Biomedical is het toestel met de meeste functies en hoogste nauwkeurigheid op dit gebied. Nauwkeurig, eenvoudig en draagbaar. Met de VT900 bent u in staat om een beademingsapparaat te controleren met zeer hoge nauwkeurigheid. Het toestel meet automatisch het zuurstofpercentage, temperatuur en relatieve vochtigheid en compenseert hier ook voor. Verder biedt de VT900 u de mogelijkheid om ultra lage flow en ultra lage druk te meten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw flowmeters op de juiste wijze controleren.

U kunt de VT900 gemakkelijk meenemen voor het testen van apparatuur in een klinische omgeving. U kunt met de Lithium-ion batterij langdurige metingen uitvoeren.

Verder is de VT900 erg eenvoudig te gebruiken. Op het scherm worden zowel numerieke als grafische waarden getoond. Ook kunt u testprofielen aanmaken zodat de meetwaarden die voor u van belang zijn naar voren komen en opgeslagen kunnen worden.

De VAPOR optie biedt u de mogelijkheid om de concentratie van anesthesiegassen te meten./Meet ultra lage flow en ultra lage druk
/Nauwkeurige metingen
/Mobiel in te zetten
/Lithium-ion batterijduur: +/- 8 uur
/Intern geheugen om metingen op te slaan
/Externe trigger invoer aan te sluiten
/Bekijk de VAPOR voor meting van anesthesiegassen


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Trolley voor uw testapparatuur

U heeft de mogelijkheid om op maat een trolley samen te stellen voor uw doeleinden. Wilt u een trolley voor uw ESA620 met Ansur? U kunt dan kiezen voor een trolley die zo is opgebouwd dat u zowel de tester als de laptop op de juiste plaats heeft. Indien u een opberglade wenst voor de meetsnoeren dan is dit zeker mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Vanaf nu: een trolley voor uw testapparatuur
Wilt u uw biomedische testapparatuur mobiel kunnen inzetten? Wij helpen u graag met een trolley op maat voor uw testapparatuur.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen