T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

EVE Neo

EVE Neo Fritz Stephan neonatologie beademing
Het Duitse fabrikaat Stephan GmbH is al decennia een begrip op het gebied van beademing en dat bewijst nu ook weer hun recente EVE Neo. Een compacte beademingsmachine voor de allerkleinsten, eenvoudig en logisch in gebruik. EVE Neo beschikt over alle gangbare beademingsvormen, zowel invasief als non-invasief. Ook voor high-flow toepassingen is de EVE Neo uitermate geschikt. De bediening is zeer intuïtief en alle parameters zijn duidelijk weergegeven. De EVE Neo beschikt over een zeer stille ingebouwde turbine en creëert daarmee zijn eigen perslucht. Daardoor is de unit toepasbaar in elk werkveld; dus niet alleen op de afdeling, maar ook op de opvangkamer en tijdens transport doet de machine zijn werk. De machine heeft een accuduur tot wel 6 uur en optioneel is de Masimo® technologie beschikbaar. Ook is capnografie een optie. Kortom: EVE Neo is geschikt voor elke neonatologieafdeling en neonatologietransport. Ook rondom verloskundige opvang is het toestel een uitkomst.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen contact met u op.

/Een Intuïtief en gebruiksvriendelijk concept
/Gesynchroniseerde non-invasieve ventilatie mogelijk
/Snelle en eenvoudige opstartprocedure
/Creëert zelf perslucht met ingebouwde turbine
/Mobiel inzetbaar
/Betrouwbaar, degelijk en compact


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Puffin

De Puffin is een toestel dat in alle benodigdheden voorziet op respiratoir gebied tijdens resuscitatie. U kunt flow en PEEP regelen voor T-piece resuscitatie, het gewenste zuurstofpercentage instellen en uitzuigen via de vacuümaansluiting.

Het toestel werkt op basis van perslucht- en zuurstofdruk en kan zowel op een trolley als aan een paal of rail bevestigd worden.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Puffin: complete resuscitator voor neonatologie
De Puffin resuscitator van International Biomedical is een uitgebreid toestel voor neonatale resuscitatie en is vanaf nu verkrijgbaar bij AdQuipment.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen