T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

Ansur

Fluke Ansur test protocol software
Ansur leidt u door alle stappen van uw testprotocol door een mix van handmatige, visuele en geautomatiseerde tests.
De protocollen en meetresultaten worden als XML bestand opgeslagen. De meetresultaten kunnen op drie verschillende niveaus bekeken en afgedrukt worden.
Ansur werkt met alle moderne Fluke Biomedical testers en simulatoren door middel van plug-in modules. Dit garandeert een standaard gebruikersomgeving voor alle apparaten. Dit heeft tevens als voordeel dat u ook nieuwe Fluke testers simpel kunt inbouwen in uw protocollen door Ansur met deze modules uit te breiden.

Zo'n twee maal per jaar organiseert AdQuipment medical een Cursus Ansur. Bij deze cursus leert u de basiswerking van Ansur en het maken van onderhoudsprotocollen. Ook is er een Ansur Forum waar u protocollen en kennis kunt uitwisselen of vragen kunt stellen. Zie ook ansur.nl./Communiceert met alle moderne Fluke Biomedical testapparatuur
/Rapporteert meetwaarde
/Grenswaarden instelbaar
/Meerdere testers in één protocol
/Ook handmatige invoer; tekst, numeriek, goed/fout
/Vele voorbeeld protocollen


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

RaySafe 452

De RaySafe 452 is een krachtige survey meter die ioniserende straling meet in vele toepassingen.

Eén toestel voor iedere situatie betekent minder te dragen, te leren en te administreren. Minder kosten, meer tijdbesparing en meer efficiëntie.

Er zijn drie versies om aan uw wensen te voldoen: de volwaardige RaySafe 452, de RaySafe 452 Ambient en de RaySafe 452 Air Kerma.

Wilt u meer weten? Laat het ons weten.

Nieuw:
RaySafe 452
Survey meter
Graag stellen wij de nieuwe RaySafe 452 aan u voor. Deze nieuwe zeer uitgebreide Survey meter is handzaam, praktisch en zeer nauwkeurig. Eén toestel, eindeloze mogelijkheden.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen