T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Integratie van OneQA en Ultimo

Synergie door testautomatisering te integreren

OneQA en Ultimo hebben een samenwerking om OneQA testautomatisering met de onderhoudsbeheersoftware van Ultimo te koppelen. Hoe werkt dit en wat kunnen we hiermee?Binnen Ultimo wordt het mogelijk om op een jobplan of instrumentsoort een testprotocol vast te leggen. Het unieke ID van het testprotocol wordt overgenomen vanuit OneQA.
Op de job komt vervolgens een knop “Exporteer naar OneQA”. Hiermee wordt OneQA opgestart en worden de benodigde gegevens uitgewisseld zoals de jobinformatie, instrumentdetails en het testprotocol.

Nu kan de test met OneQA uitgevoerd worden met de meetinstrumenten die aangesloten zijn. Na afronden van de procedure worden de gegevens met Ultimo uitgewisseld.

De meetstappen en resultaten worden daarbij als “inspectiepunten” weggeschreven in Ultimo. Ook het PDF rapport vanuit OneQA wordt gekoppeld aan de job. Een interessante eigenschap is dat er ook een trigger naar Ultimo uit kan gaan bijvoorbeeld bij een negatief testresultaat. Op basis hiervan wordt de status van de job automatisch aangepast.

Het is belangrijk om de integratie van OneQA en Ultimo goed voor te bereiden. Neem hiervoor contact op met Teun Kruithof of jouw contactpersoon bij Ultimo.

Stel je vraag aan Teun »


Dit blog is geschreven door Teun Kruithof,

accountmanager Biomedische testapparatuur.

Contact
T +31 (0)181 301 300
F +31 (0)181 301 309
info@adquipment.nl

Volg ons op
Linked In

Adres
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Expeditie
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis