T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

Blinky oogbeschermers

Blinky oogbeschermer human protection neonatologie
Om beschadiging aan de ogen te voorkomen tijdens fototherapie is bescherming benodigd. Human Protection is een fabrikant van diverse middelen ter bescherming van de patiënt en produceert onder andere de Blinky oogbeschermers.

De meest gebruikte versie is de Blinky Premium, deze ziet u in de afbeelding hiernaast. Deze Y-gevormde oogbeschermer heeft een goede pasvorm, beschermt de ogen zeer goed en is buiten het gebied van de ogen lichtdoorlatend. Zo ontvangt de patiënt optimale fototherapie en worden tegelijkertijd de ogen goed beschermd. Bekijk de varianten in de flyer.

De Blinky oogbeschermers zijn gemaakt van zacht materiaal. Op ooghoogte is een middenlaag van polyurethaan spons geplaatst waar koolstof in is verwerkt. Dit blokkeert het licht effectief.Bekijk hier de gebruikershandleiding van de Blinky Premium.
Bekijk hier de CE Declaration of Conformity.

/Zacht materiaal
/Voor 99,92% lichtblokkerend ter hoogte van ogen
/Blinky Premium: 77% lichtdoorlatend rondom


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

NeoScope

De NeoScope is een eenvoudig apparaat waarbij u disposable laryngoscoopbladen op de handle plaatst. De handle is verbonden met het scherm waarop u zicht heeft op de luchtweg van uw patiënt.

De NeoScope is handzaam en mobiel te gebruiken op batterij. Het scherm beschikt standaard over een uitklapbare standaard waarmee u het toestel kunt plaatsen waar u wenst.

Bekijk de NeoScope productpagina en video.
Video-intubatie van pasgeborenen met de NeoScope
Het aantal intubaties bij pasgeborenen daalt. Een consequentie daarvan is dat de ervaring rondom intubatie minder wordt. De NeoScope helpt u met het in zicht brengen van de luchtweg en het plaatsen van de endotracheale tube of catheter voor toediening van surfactant.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen