T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

INCU II

Fluke INCU II couveuse tester
De INCU II van Fluke Biomedical helpt u bij het onderhoud en de controle van couveuses en warmtestralers of warmtebedden. Goede controle van deze apparatuur is van levensbelang om er voor te zorgen dat uw patiënten in een veilige omgeving verzorgd worden. De INCU II werkt eenvoudig en test op alle relevante normeringen.

De INCU II is intuïtief, draagbaar en test tegelijkertijd luchtstroom, temperatuur, geluid, en relatieve luchtvochtigheid. Testresultaten kunnen worden afgelezen van het scherm en kunnen worden overgezet door middel van de mini plug-in.
De INCU II beschikt over een batterij en kan 24 uur lang in de te testen omgeving blijven, zodat uw testresultaten niet beïnvloed worden.

Optioneel is de INCU II te voorzien van de Skin Temperature Heater Assembly. Dit is een module waarmee u de temperatuurprobe voor meting op de huid kunt controleren. De module verwarmt de temperatuurprobe waarna u de gemeten waarde kunt aflezen op uw toestel./Meet temperatuur, luchtstroom, geluid en luchtvochtigheid
/Custom made teststappen in te stellen
/Testresultaten draadloos uit te lezen
/Kleurgecodeerde sensoren en pucks
/Optioneel: de Skin Temperature Heater Assembly


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

RaySafe 452

De RaySafe 452 is een krachtige survey meter die ioniserende straling meet in vele toepassingen.

Eén toestel voor iedere situatie betekent minder te dragen, te leren en te administreren. Minder kosten, meer tijdbesparing en meer efficiëntie.

Er zijn drie versies om aan uw wensen te voldoen: de volwaardige RaySafe 452, de RaySafe 452 Ambient en de RaySafe 452 Air Kerma.

Wilt u meer weten? Laat het ons weten.

Nieuw:
RaySafe 452
Survey meter
Graag stellen wij de nieuwe RaySafe 452 aan u voor. Deze nieuwe zeer uitgebreide Survey meter is handzaam, praktisch en zeer nauwkeurig. Eén toestel, eindeloze mogelijkheden.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen