T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Cozy Cub

Degelijk en flexibel nestelen van pasgeborenen

Leuk dat u meer informatie wilt over de Cozy Cub. De Cozy Cub is een aangenaam product voor het degelijk en flexibel nestelen van pasgeborenen. Een prettig om het kind te vormen hulpmiddel gevuld met microkorrels. Wanneer het kind niet (meer) in een nestje ligt is de Cozy Cub een ideale oplossing. Ook in het geval u graag goed zicht houdt op het kind is de Cozy Cub heel prettig. De Cozy Cub is ontwikkeld door Dandle Lion Medical voor en door professionals in de zorg voor pasgeborenen.

De Cozy Cub is er in een kleinere en een grotere maat. De beste manier om een indruk van de Cozy Cub op te doen is om deze eens te voelen. Wij komen graag langs met een voorbeeld of sturen graag een voorbeeld toe.

Kom langs met de Cozy Cub »

Stuur mij een Cozy Cub sample »De Cozy Cub wordt in vele Amerikaanse ziekenhuizen gebruikt en raakt ook in Europa meer en meer bekend in de zorg voor pasgeborenen. Zo bestaat er ook vanuit Zweden veel interesse voor de Dandle Lion producten voor ontwikkelingsgerichte zorg / NIDCAP.

Gebruiker: "het product vormt zich perfect om het kind heen".

Gebruiker: "de lus om de Cozy Cub is handig om vast te maken".

Bekijk alle Dandle Lion producten »Wist u dat ook alle oorspronkelijke Snuggles en Bendy Bumper producten weer verkrijgbaar zijn?

Vraag naar de mogelijkheden van de Snuggles »

.

Hoe kan ik u helpen?

Irma Damhuis

Irma Damhuis
0181 301 306

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In