T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

Couveusetrolley

Trolley interne transport couveuse neonatologie
Deze couveusetrolley is speciaal ontworpen voor intern transport. Uw huidige of nieuwe couveuse voor intern transport kan hier op geplaatst worden. Dit geldt voor ieder gangbaar merk transportcouveuse. De trolley is voorzien van degelijke wielen, rijdt zeer comfortabel en kan optioneel ook elektrisch aangedreven worden. Verder beschikt de trolley over ruime lades en kan voorzien worden van houders voor zuurstof- en persluchtflessen.

Deze trolley biedt u alle keuzes; een compleet nieuwe opstelling of een combinatie van nieuwe met bestaande apparatuur. De relevante zaken zoals de patiëntmonitor, infuuspompen en beademingsapparatuur zijn op de trolley te bevestigen via DIN-rail of andere bevestigingsmiddelen.

Indien gewenst zijn er nog diverse aanpassingen mogelijk aan de couveusetrolley zodat u uw intern transport exact zo kunt organiseren als u dat wenst.

De couveusetrolley is er in een standaard en een brede uitvoering. Bij de standaard uitvoering is de breedte vergelijkbaar met de couveuse. De brede uitvoering heeft nog meer ruimte voor apparatuur en opslag.

/Couveusetrolley specifiek voor intern transport
/Combineer de trolley met uw huidige of nieuwe transportcouveuse
/Ook beschikbaar met elektrische aandrijving
/Aanpasbaar aan uw wensen
/Bekijk ook de Airborne 750i interne transportcouveuse


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Thuis fototherapie

Gerard ligt rustig in zijn box, veilig in zijn lichtgevende slaapzak. Normaal wordt fototherapie alleen gegeven op de couveuseafdeling van een ziekenhuis. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt sinds kort de fototherapie ook thuis aan middels een lichtgevende slaapzak. “Het is enorm fijn dat we met zijn viertjes thuis kunnen zijn, en niet langer in het ziekenhuis hoeven te blijven” vinden trotse ouders David en Neus. Verpleegkundige Couveuseafdeling Sanne Scheepens vertelt over de voordelen.
Thuis fototherapie vanuit het Jeroen Bosch ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is op 1 december 2018 gestart met het toepassen van fototherapie in de thuissituatie met behulp van de BiliCocoon.


Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen