T +31 (0)181 301 300
Zoek
Monitoring

Zuurstofcellen

Onze medische zuurstofcellen voldoen aan alle gestelde normen en staan garant voor kwaliteit en veiligheid. Voor veel type cellen bieden wij u een hoogwaardig, betaalbaar alternatief voor de vaak dure orginele cel. Met zijn bijna 20 jaar aan ervaring en kennis is de producent van de zuurstofcellen, het Duitse bedrijf IT Gambert, een gerenommeerde en alom gerespecteerde speler op het gebied van medische sensoren./Eenvoudige vervanging voor duurdere cellen
/Volledige garantie en uitwisselbaarheid
/Aanmerkelijk verbeterde prijs/prestatie verhouding
/Hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid
/Voldoen aan de hoge veiligheidsnormen


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

NeoScope

De NeoScope is een eenvoudig apparaat waarbij u disposable laryngoscoopbladen op de handle plaatst. De handle is verbonden met het scherm waarop u zicht heeft op de luchtweg van uw patiënt.

De NeoScope is handzaam en mobiel te gebruiken op batterij. Het scherm beschikt standaard over een uitklapbare standaard waarmee u het toestel kunt plaatsen waar u wenst.

Bekijk de NeoScope productpagina en video.
Video-intubatie van pasgeborenen met de NeoScope
Het aantal intubaties bij pasgeborenen daalt. Een consequentie daarvan is dat de ervaring rondom intubatie minder wordt. De NeoScope helpt u met het in zicht brengen van de luchtweg en het plaatsen van de endotracheale tube of catheter voor toediening van surfactant.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen