T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

QA-ES III

Fluke QA-ES III electrochirurgie tester
De nieuwste ontwikkeling omtrent testen van elektrochirurgie-apparatuur is de QA-ES III van Fluke Biomedical. De QA-ES III test alle belangrijke eigenschappen van uw elektrochirurgietoestel, zoals: vermogensmeting, vermogens-distributietest en HF-lekstroom. De QA-ES III biedt veiligheid en zekerheid rondom uw elektrochirurgie-apparatuur en voldoet aan alle relevante IEC-normen op dit gebied. Ontwikkelingen zoals vessel sealing (bijvoorbeeld LigaSure) en Contact Quality Monitoring kunt u vanaf nu ook testen met de QA-ES III. U kunt uw elektrochirurgietoestel eenvoudig aansluiten, de benodigde aansluitingen bevinden zich aan de voorzijde van de QA-ES III.

De QA-ES III kunt u ook gebruiken met Ansur software voor testautomatisering. Hiermee kunt u de teststappen nog verder automatiseren, testresultaten vastleggen en verwerken in uw onderhoudsbeheerprogramma.Wilt u de QA-ES III eens zien en uitproberen? Vul dan onderstaand uw gegevens in of neem contact op met uw account manager.

/Direct klaar voor alle testen, geen losse testkastjes meer
/Draadloze communicatie via Bluetooth
/Meet vermogen, stroom, frequentie en crestfactor
/Zeer nauwkeurige metingen
/Eenvoudige en kleurgecodeerde aansluitingen
/Automatiseer uw QA-ES III met Ansur


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

RaySafe 452

De RaySafe 452 is een krachtige survey meter die ioniserende straling meet in vele toepassingen.

Eén toestel voor iedere situatie betekent minder te dragen, te leren en te administreren. Minder kosten, meer tijdbesparing en meer efficiëntie.

Er zijn drie versies om aan uw wensen te voldoen: de volwaardige RaySafe 452, de RaySafe 452 Ambient en de RaySafe 452 Air Kerma.

Wilt u meer weten? Laat het ons weten.

Nieuw:
RaySafe 452
Survey meter
Graag stellen wij de nieuwe RaySafe 452 aan u voor. Deze nieuwe zeer uitgebreide Survey meter is handzaam, praktisch en zeer nauwkeurig. Eén toestel, eindeloze mogelijkheden.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen