T +31 (0)181 301 300
Zoek
AdQuipment medical is een familiebedrijf met passie voor de zorg. Al meer dan 30 jaar bieden wij de medische sector een breed pakket van hoogwaardige producten, optimale service en veelzijdige expertise.
Wij onderscheiden ons door betrokken te zijn, daadkrachtig te handelen en uw belang continu op ons netvlies te houden. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat. In de continu veranderende medische wereld is AdQuipment medical uw partner waar u altijd op mag rekenen!
Wij onderscheiden ons door daadkrachtig en klantgericht onze kennis, service en producten met u te delen.
De fascinerende wereld waarin u zoekt naar de optimale behandeling van de patiënt, inspireert ons tot het leveren van innovatie en creatieve oplossingen. Voor productinhoudelijke kennis en expertise is er maar één: AdQuipment medical!
AdQuipment medical heeft vier kernwaarden die onze identiteit als geheel verwoorden:
samenwerken, betrouwbaarheid, betrokken en kwaliteit.
In al ons denken en handelen dienen deze waarden als maatstaf voor onze gehele organisatie.

Aangepaste werkwijze

Onderhoud dat normaal op locatie plaatsvindt wordt in overleg met de betreffende klant op een andere wijze ingevuld. Zo kunnen wij uw apparatuur ophalen en direct na onderhoud weer terugbrengen. Ook is de personele bezetting anders dan normaal maar hier zult u weinig van merken is onze verwachting.

Neem alstublieft contact op indien u vragen heeft omtrent het onderhoud. Ook met uw verdere vragen over onze producten helpen wij u vanzelfsprekend graag verder.

Beleid Corona AdQuipment medical
Gedurende de maatregelen vanwege het Coronavirus hanteert AdQuipment medical een aangepaste werkwijze. AdQuipment medical voert zoveel mogelijk onderhoud uit op onze locatie in Hellevoetsluis.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen