T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Extra toepassing van video-intubatie

Het toedienen van surfactant

Surfactantprocedures worden steeds meer toegepast bij de neonatale opvang. Met grote regelmaat vinden er MIST of LISA procedures plaats om op minimaal invasieve wijze surfactant toe te dienen. De NeoScope voor video-intubatie is een praktisch hulpmiddel voor het uitvoeren van een snelle en veilige surfactantprocedure. Het toestel helpt je om de trachea te visualiseren voor het inbrengen van de katheter of maagsonde en daarmee surfactant toe te dienen. De additionele geleider helpt hierbij.

Hoe werkt dit in de praktijk?
Het handvat van de NeoScope kan voorzien worden van een additionele geleider. Deze geleider wordt, zonder uit te steken, op het intubatieblad gepositioneerd waardoor de opening voor de trachea uitmondt. Wanneer er voorafgaand aan de procedure een maagsonde (Ch. 4 of 5) in de geleider gepositioneerd is, kun je de maagsonde door de stembanden voeren zodra deze in beeld zijn. Nu kan onder zicht de surfactant toegediend worden.

Dien je bij voorkeur surfactant toe met de mond van de patiƫnt gesloten? Gebruik dan de NeoScope zonder geleiding om de surfactantkatheter tussen de stembanden te plaatsen en verwijder het intubatieblad dan zodra de katheter goed gepositioneerd is.

Meldt een perifeer ziekenhuis een spoedsituatie waarbij mogelijk surfactant gewenst is? Dan is de NeoScope goed mee te nemen.


Wil je zelf testen hoe de surfactantprocedure werkt met de NeoScope, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Irma Damhuis.

Demo aanvragen


Deze blogpost is geplaatst door Irma Damhuis,

accountmanager neonatolgie.

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In