T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Het testen van SpO2

Hoe test je gemakkelijk SpO2?

Ben je een servicetechnicus die wordt opgeroepen om een snelle controle uit te voeren aan de NIBP? Of dat je een servicetechnicus bent die langs gaat bij huisartsenpraktijken om de NIBP te testen? Of moet je een acute storing verhelpen? De ProSim 8 is een zeer volledig apparaat, maar de ProSim 4 zou veel handzamer kunnen zijn in deze gevallen.

De ProSim 4 is handzaam door zijn afmetingen en gewicht. Met de handige standaard kun je het overal neerzetten. Dit maakt dat de ProSim 4 een fijne simulator is als je veel verschillende locaties bezoekt. Door de voorgeprogrammeerde functies van de ProSim 4 maakt het dat je gemakkelijk en snel te werk kunt gaan. Deze vitale functies kun je simuleren met de ProSim 4:
/    ECG
/    Respiratie
/    Invasieve bloeddruk
/    Non-invasieve bloeddruk

Nu komt het vaak voor dat er een SpO2 functie op een bewakingsmonitor aanwezig is welke ook gecontroleerd dient te worden. Deze functie simuleert de ProSim 4 niet uit zichzelf.
De oplossing? De ProSim SPOT Light.


De ProSim SPOT Light is een stand-alone SpO2 simulator van Fluke Biomedical. De ProSim SPOT Light is compact en gemakkelijk te combineren met de ProSim 4. Je kunt de ProSim 4 bijvoorbeeld op de bewakingsmonitor aansluiten tegelijk met de SPOT Light. Je hoeft de SPOT Light niet apart aan te sluiten of eerst andere functies controleren.Hoe gaat dit in zijn werk?

Sluit de SpO2 sensor aan op de SPOT Light. Sluit de overige vitale opnemers aan op de ProSim 4. Dit kan bijvoorbeeld zijn de IBP, NIBP, ECG. En start de meting.
Zowel met de SPOT Light als de ProSim 4 kun je dus gemakkelijk en snel je controles uitvoeren. Wel voer je de controles uit met de betrouwbaarheid en de nauwkeurigheid die je gewend bent van Fluke Biomedical apparatuur.

Benieuwd naar wat de ProSim 4 en de SPOT Light voor jou kunnen betekenen? Vraag hieronder een demonstratie, proefplaatsing of meer informatie aan.

Meer informatie

Dit blog is geschreven door Teun Kruithof

accountmanager Biomedische testapparatuur

Contact


Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In