T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

Zorg rond de pasgeborene

Geachte mevrouw/meneer,

Bezoekt u "Zorg rond de pasgeborene" komende maandag? Het thema dit jaar is: "een goed gesprek". Dat voeren wij ook graag met u.

Bijvoorbeeld over het EVE Neo beademingstoestel, het EasyFlow CPAP systeem, de Airborne 750i interne transportcouveuse en de BiliCocoon voor fototherapie. Ook de artikelen van Human Protection, Posey en Armstrong tonen wij u graag. Bekijk het Neonatologie-overzicht.

Tijdens het symposium besteden wij speciale aandacht aan Fototherapie Thuis. Sanne Scheepens van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zal iedere pauze hun concept rondom Fototherapie Thuis presenteren. Wij nodigen u uit om haar ervaringen te beluisteren aan de stand van AdQuipment medical. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft ook een mooie video ontwikkeld om ouders hierover te informeren.

Graag tot ziens tijdens "Zorg rond de pasgeborene".

Met vriendelijke groet,
alle medewerkers van AdQuipment medical

P.S. Bent u niet aanwezig, maar wilt u graag meer weten over een van de producten? Laat het ons weten.

Couveusetrolley

In de afbeelding ziet u een voorbeeld van hoe de couveusetrolley is in te richten. U kunt naar wens nog enkele aanpassingen doen. In welke vorm dan ook. De couveusetrolley is stabiel, voorzien van goede wielen en zelfs elektrisch verrijdbaar indien u dat wenst. Alle gangbare transportcouveuses kunt u plaatsen op deze couveusetrolley.

Wilt u meer informatie of hier eens verder over in gesprek? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.
Couveusetrolley voor uw interne transportcouveuse
Indien u uw interne transportcouveuse naar eigen inzicht wilt inrichten, is deze couveusetrolley het perfecte uitgangspunt. AdQuipment helpt u graag verder.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen