T +31 (0)181 301 300
Zoek
Anesthesie en beademing

Utility Clip

Utility clip fixatie hulpmiddel
Met dit fixatiehulpmiddel wordt het werk als verpleegkundige weer een stuk overzichtelijker. In een handomdraai bevestig je catheters, tubes en infuuslijnen aan bijvoorbeeld het kussen of laken van de patiënt. De monitordraden en infuuslijnen blijven netjes geordend en vallen niet op de grond.
Te gebruiken op alle ziekenhuisafdelingen waar meerdere lijnen tegelijkertijd worden gebruikt, zoals IC, OK en SEH. Probeer het uit en zie hoe een simpel product u zo tot nut kan zijn. Degelijke kwaliteit.

/eenvoudige, handige fixatie
/biedt overzicht
/te bevestigen op lakens, kussens en dekens
/latex vrij


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER


Met de TwinStream werd de patiënt supraglottisch geventileerd waardoor KNO-arts Prof. Dikkers alle zicht en ruimte had om met behulp van laserchirurgie de behandeling van twee synechiae te verrichten.

TwinStream
Jet-ventilatie in Amsterdam UMC
Op dinsdag 5 maart heeft het Amsterdam UMC de TwinStream jet-ventilator in gebruik genomen. We zijn blij dat de TwinStream met enthousiasme in gebruik is genomen en men vanaf nu van de voordelen van deze beademingstechniek gebruik kan gaan maken.Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen