T +31 (0)181 301 300
Zoek
Biomedische testapparatuur

ProSim 4

Fluke prosim 4 patient simulator
De ProSim 4 patiëntsimulator biedt met zijn innovatieve touchscreen snelle en eenvoudige testmogelijkheden met één enkele klik.
Deze compacte simulator kent naast ECG (12 afleidingen), respiratie en invasieve bloeddruksimulatie tevens niet-invasieve bloeddruk simulatie. Hiermee heeft u alles in de hand voor een snelle controle van uw patiëntmonitoren. De gepatenteerde 'stay-connected' ECG aansluitingen garanderen een goed contact met elke patiëntkabel voor probleemvrije controles./90% kleiner en lichter dan de losse voorgangers
/Bediening met innovatief touchscreen
/Enkel toets keuze voor meest gebruikte tests en metingen
/Programmeerbare instellingen en autosequences
/Verwisselbare oplaadbare accu voor gehele dag testen
/Geïntegreerde standaard


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Trolley voor uw testapparatuur

U heeft de mogelijkheid om op maat een trolley samen te stellen voor uw doeleinden. Wilt u een trolley voor uw ESA620 met Ansur? U kunt dan kiezen voor een trolley die zo is opgebouwd dat u zowel de tester als de laptop op de juiste plaats heeft. Indien u een opberglade wenst voor de meetsnoeren dan is dit zeker mogelijk. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Vanaf nu: een trolley voor uw testapparatuur
Wilt u uw biomedische testapparatuur mobiel kunnen inzetten? Wij helpen u graag met een trolley op maat voor uw testapparatuur.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen