T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

NeoScope

NeoScope video intubatie neonatologie
Speciaal voor pasgeborenen is de NeoScope ontwikkeld. Een toestel voor video-intubatie van extreem prematuren tot kinderen van ongeveer een jaar oud. U gebruikt bij de NeoScope disposable bladen die exact zijn vormgegeven zoals u gewend bent: Miller 000, 00, 0 en 1. Voor deze maten worden vier laryngoscopen meegeleverd. U plaatst de juiste maat blad op het juiste handvat.

De NeoScope is geschikt voor video-intubatie onder alle omstandigheden. Bijvoorbeeld op de OK of Verloskamer, de NICU, PICU en algemene neonatologie-afdeling. Ook op transport en bij het toepassen van surfactant procedures is de NeoScope zeer waardevol.

De NeoScope is een draagbaar en handzaam toestel met een goede beeldkwaliteit. Het toestel beschikt over een batterij en is dus mobiel inzetbaar. Ook kunt u standaard de bewegende videobeelden opslaan.

Additioneel zijn er ook accessoires verkrijgbaar voor het toedienen van zuurstof tijdens de intubatie en het opvoeren van een katheter voor toediening van surfactant.Wilt u een demonstratie of proefplaatsing van de NeoScope? Plan een afspraak.


/Video-intubatie van extreem prematuren tot +/- 1 jaar oud
/Mobiel te gebruiken op batterij
/Disposable intubatiebladen
/Standaard geleverd in kunststof koffer
/Train uw intubatievaardigheden
/Combineer de NeoScope met de simulator


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Verkoop & Service

Zoekt u apparatuur voor het transport van pasgeborenen? Wij zijn u graag van dienst met de producten van International Biomedical. International Biomedical is fabrikant van transportcouveuses en bijbehorende apparatuur voor zowel extern als intern transport.

Bekijk hier de transportcouveuses en maatwerkoplossingen waarmee we u kunnen helpen.
International Biomedical transportapparatuur
AdQuipment medical is u graag van dienst met de apparatuur van International Biomedical voor extern en intern transport van uw pasgeboren patiënten.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen