T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

(n)CPAP slangensets

Op welke wijze past u (n)CPAP toe op uw afdeling? Hoe zou het zijn als u een slangenset heeft die voor uw toepassing is samengesteld? Dit kan met het FlowKit concept van Armstrong Medical. U gebruikt dan een op maat gemaakte slangenset met daarin enkel de componenten die voor u van toepassing zijn.

We stellen de slangenset graag met u samen en bespreken onder andere met welke toestellen u werkt, welke (n)CPAP-accessoires u gebruikt en of het gewenst is om gemakkelijk van (n)CPAP naar High Flow over te stappen. Een andere mogelijkheid is dat u van de (n)CPAP slangenset gemakkelijk een beademingsset kunt creëren. Zo kunt u besparen op een gehele nieuwe slangenset voor de vervolgtherapie en hoeft u ook minder handelingen te verrichten rondom het op- en ombouwen van de slangen. Daarbij spaart u ook nog het milieu.

Alle slangen van Armstrong Medical zijn vrij van DEHP / ftalaten. En nog interessanter: de slangen zijn gemaakt van materiaal met een antimicrobiëel component genaamd BioCote®. Hiermee wordt de aanwas en groei van bacteriën in de slangen tegengewerkt.

/Stel uw (n)CPAP slangenset naar wens samen
/Zet (n)CPAP-slangen ook in voor High Flow of beademing
/Bespaar kosten, handelingen en afval
/Alle slangen bevatten BioCote®: een antimicrobiëel component


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Thuis fototherapie

Gerard ligt rustig in zijn box, veilig in zijn lichtgevende slaapzak. Normaal wordt fototherapie alleen gegeven op de couveuseafdeling van een ziekenhuis. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt sinds kort de fototherapie ook thuis aan middels een lichtgevende slaapzak. “Het is enorm fijn dat we met zijn viertjes thuis kunnen zijn, en niet langer in het ziekenhuis hoeven te blijven” vinden trotse ouders David en Neus. Verpleegkundige Couveuseafdeling Sanne Scheepens vertelt over de voordelen.
Thuis fototherapie vanuit het Jeroen Bosch ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is op 1 december 2018 gestart met het toepassen van fototherapie in de thuissituatie met behulp van de BiliCocoon.


Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen