T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

High Flow slangensets

Past u High Flow toe via uw beademingstoestel of via een blender en bevochtiger? Hoe zou het zijn om hier een specifieke slangenset voor te gebruiken? Dit kan met het FlowKit concept van Armstrong Medical. U heeft dan de beschikking over een slangenset met daarin enkel de componenten die voor u van belang zijn.

Graag bespreken we uw wensen: werkt u met het beademingstoestel of via de blender? Wilt u uw huidige neuscannules blijven gebruiken? Wilt u gemakkelijk kunnen switchen van het beademingstoestel naar een blender? Zo komen we tot een voor u geschikte slangenset.

Een verdere mogelijkheid van dit concept is dat u deze slangen ook als basis kunt gebruiken voor een (n)CPAP- of beademingsset. Zo bespaart u op aanschaf van een gehele andere slangenset en hoeft u ook minder handelingen te verrichten rondom het op- of ombouwen van de slangen. En u spaart ook nog eens het milieu.

Alle slangen van Armstrong Medical zijn vrij van DEHP / ftalaten. En nog interessanter: de slangen zijn gemaakt van materiaal met een antimicrobiëel component genaamd BioCote®. Hiermee wordt de aanwas en groei van bacteriën in de slangen tegengewerkt.

/Stel uw High Flow slangenset naar wens samen
/Zet uw High Flow slangen verder in voor (n)CPAP of beademing
/Bespaar kosten, handelingen en afval
/Alle slangen bevatten BioCote®: een antimicrobiëel component
/Combineer met de High Flow Nasal Cannula


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Puffin

De Puffin is een toestel dat in alle benodigdheden voorziet op respiratoir gebied tijdens resuscitatie. U kunt flow en PEEP regelen voor T-piece resuscitatie, het gewenste zuurstofpercentage instellen en uitzuigen via de vacuümaansluiting.

Het toestel werkt op basis van perslucht- en zuurstofdruk en kan zowel op een trolley als aan een paal of rail bevestigd worden.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Puffin: complete resuscitator voor neonatologie
De Puffin resuscitator van International Biomedical is een uitgebreid toestel voor neonatale resuscitatie en is vanaf nu verkrijgbaar bij AdQuipment.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen