T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

SpaceSuit

SpaceSuit Fritz Stephan opvang neonatologie
Pasgeborenen, en met name prematuren, verliezen als gevolg van hun zeer tere huid bovengemiddeld veel vocht en zijn niet goed in staat om hun lichaamstemperatuur zelfstandig op peil te houden. De SpaceSuit omsluit de pasgeborene met een zacht beschermend, transparant membraan en beschermt daardoor effectief tegen het postnatale warmte- en vochtverlies. Het simuleert het baarmoedergevoel en door zijn transparantie is het zicht op het kind optimaal. Tevens is het materiaal zodanig dat lichaamscontact tussen ouders en kind optimaal mogelijk is. Het kind ontvangt de warmte van moeder of vader. Door de beschermende werking kan het kangoeroeën langer plaatsvinden en dat is voor het kind en de ouders een extra voordeel.

De SpaceSuit is makkelijk toegankelijk en direct inzetbaar tijdens de eerste opvang en onderzoeken rondom het kind. De SpaceSuit draagt ook bij als bescherming tegen allerlei ziekenhuisinfecties.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen contact met u op./Single use voor 72 uur en klaar voor gebruik
/Gemaakt van zacht, transparant polyurethaan
/Onbelemmerd zicht op pasgeborene
/Lichaamscontact tussen baby en ouders


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Couveusetrolley

In de afbeelding ziet u een voorbeeld van hoe de couveusetrolley is in te richten. U kunt naar wens nog enkele aanpassingen doen. In welke vorm dan ook. De couveusetrolley is stabiel, voorzien van goede wielen en zelfs elektrisch verrijdbaar indien u dat wenst. Alle gangbare transportcouveuses kunt u plaatsen op deze couveusetrolley.

Wilt u meer informatie of hier eens verder over in gesprek? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.
Couveusetrolley voor uw interne transportcouveuse
Indien u uw interne transportcouveuse naar eigen inzicht wilt inrichten, is deze couveusetrolley het perfecte uitgangspunt. AdQuipment helpt u graag verder.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen