T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

AeroNOx

Int bio AeroNOx NO therapie neonatologie
De AeroNOx 2.0 is een toestel voor NO-therapie dat zeer geschikt is voor gebruik tijdens extern transport van pasgeborenen alsook op de NICU-afdeling. Het toestel is degelijk en voldoet aan de geldende Europese standaarden op het gebied van medische apparatuur tijdens transport in de ambulance of zelfs in vliegtuig en helikopter.

De AeroNOx is licht, praktisch en zeer eenvoudig in gebruik. U stelt de NO-flow in en het toestel meet de NO, NO2 en O2 via een sample-lijn op de beademingsslangen. De overzichtelijke bediening, informatie op het scherm en alarmeringen helpen u de NO-therapie tijdens transport stabiel te houden. Vanzelfsprekend werkt de AeroNOx ook op batterij. Kalibratie van de AeroNOx is eenvoudig uit te voeren.

De AeroNOx kan op maat op uw transportcouveuse opgebouwd worden en kan gebruikt worden in combinatie met gangbare beademingstoestellen.

/Voldoet aan geldende Europese normen voor transport
/Compact en draagbaar
/NO, NO2 en O2 monitoring
/Ingebouwd samplesysteem
/Werking op batterij


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Couveusetrolley

In de afbeelding ziet u een voorbeeld van hoe de couveusetrolley is in te richten. U kunt naar wens nog enkele aanpassingen doen. In welke vorm dan ook. De couveusetrolley is stabiel, voorzien van goede wielen en zelfs elektrisch verrijdbaar indien u dat wenst. Alle gangbare transportcouveuses kunt u plaatsen op deze couveusetrolley.

Wilt u meer informatie of hier eens verder over in gesprek? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.
Couveusetrolley voor uw interne transportcouveuse
Indien u uw interne transportcouveuse naar eigen inzicht wilt inrichten, is deze couveusetrolley het perfecte uitgangspunt. AdQuipment helpt u graag verder.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen