T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

Fototherapie thuis

Fototherapie thuis bilicocoon
De BiliCocoon® is een product voor fototherapie dat bij uitstek geschikt is voor gebruik in de thuissituatie. Het is eenvoudig en effectief in gebruik.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis past fototherapie toe in de thuissituatie met de BiliCocoon®. Zij hebben hiervoor met de betrokken collega's, verloskundigen, kraamzorg en bloedafnamedienst afspraken gemaakt. Zo kunnen deze kinderen thuis bij hun ouders en naasten zijn, en tegelijkertijd fototherapie ontvangen.

Zodra een kind in aanmerking komt voor fototherapie in de thuissituatie ontvangen de ouders een instructie van de verpleegkundige van de neonatologie-afdeling. Iedere dag wordt de gemeten bilirubinewaarde beoordeeld door de kinderarts en de verdere therapie bepaald. De kraamzorg houdt het kind in de gaten zoals zij dat in alle andere gevallen ook doen.Tijdens fototherapie met de BiliCocoon® kan het kind op schoot, slapen of gevoed worden. Zodra de gemeten bilirubinewaarde op het gewenste peil is wordt de fototherapie afgerond./Ziekenhuisverplaatste zorg
/Helpt opnameduur te verkorten en/of heropnames te reduceren


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Verkoop & Service

Zoekt u apparatuur voor het transport van pasgeborenen? Wij zijn u graag van dienst met de producten van International Biomedical. International Biomedical is fabrikant van transportcouveuses en bijbehorende apparatuur voor zowel extern als intern transport.

Bekijk hier de transportcouveuses en maatwerkoplossingen waarmee we u kunnen helpen.
International Biomedical transportapparatuur
AdQuipment medical is u graag van dienst met de apparatuur van International Biomedical voor extern en intern transport van uw pasgeboren patiënten.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen