T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

NeoFlow Blender

De NeoFlow Blender is een gasmixer met flowregelaars die geschikt is voor alle relevante typen en merken resuscitator of flowsystemen. De blender mengt de perslucht en zuurstof accuraat.

Wenst u gebruik te maken van zowel lage als hoge flows? Kies dan voor de flowmeters van 0-3 L/min en 0-15 L/min. U kunt uiteraard ook beide flowmeters kiezen van 0-15 L/min.

U stelt op de blender gemakkelijk het benodigde zuurstof-percentage in en draait vervolgens de flow op de gewenste instelling. De getoonde zuurstofmeter is optioneel. Deze geeft direct het gemeten zuurstofpercentage weer.

De NeoFlow blender is bij uitstek geschikt voor Low flow of High Flow therapie en uiteraard aan te sluiten op een resuscitator.

/Voor uw Low flow en High flow doeleinden
/Kies voor flow van 0-3 L/min en/of 0-15 L/min
/Voor op uw afdeling of transportopstelling
/Accurate gasmixer


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Couveusetrolley

In de afbeelding ziet u een voorbeeld van hoe de couveusetrolley is in te richten. U kunt naar wens nog enkele aanpassingen doen. In welke vorm dan ook. De couveusetrolley is stabiel, voorzien van goede wielen en zelfs elektrisch verrijdbaar indien u dat wenst. Alle gangbare transportcouveuses kunt u plaatsen op deze couveusetrolley.

Wilt u meer informatie of hier eens verder over in gesprek? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.
Couveusetrolley voor uw interne transportcouveuse
Indien u uw interne transportcouveuse naar eigen inzicht wilt inrichten, is deze couveusetrolley het perfecte uitgangspunt. AdQuipment helpt u graag verder.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen