T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

AquaVent Neo Bevochtiger

De AquaVent verwarmer en bevochtiger van Armstrong Medical is eenvoudig en degelijk. U stelt de gewenste temperatuur in en het toestel gaat deze automatisch regelen op basis van de gemeten temperatuur via de temperatuursensoren in de slangen.

U kunt deze bevochtiger gebruiken met alle relevante slangen van Armstrong Medical, zowel voor invasieve als non-invasieve ventilatie. Ook andere merken slangen kunt u gebruiken op dit toestel. Uiteraard kunt u de AquaVent bevochtiger ook prima inzetten voor High Flow doeleinden. Ook is het mogelijk om de AquaVent bevochtiger te gebruiken in combinatie met dubbelzijdig verwarmde slangen.

Vanzelfsprekend is het toestel beveiligd tegen te hoge temperatuur. Zowel bij een te lage als te hoge gemeten temperatuur zal het toestel alarmeren.

U kunt de AquaVent gebruiken met verschillende soorten Auto-fill bevochtigingskamers van Armstrong Medical alsook van andere merken.

/Gemakkelijk op te bouwen
/Eenvoudig in te stellen
/Voor invasieve en non-invasieve ventilatie
/Zet de AquaVent bevochtiger bijvoorbeeld in voor High Flow


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Puffin

De Puffin is een toestel dat in alle benodigdheden voorziet op respiratoir gebied tijdens resuscitatie. U kunt flow en PEEP regelen voor T-piece resuscitatie, het gewenste zuurstofpercentage instellen en uitzuigen via de vacuümaansluiting.

Het toestel werkt op basis van perslucht- en zuurstofdruk en kan zowel op een trolley als aan een paal of rail bevestigd worden.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Puffin: complete resuscitator voor neonatologie
De Puffin resuscitator van International Biomedical is een uitgebreid toestel voor neonatale resuscitatie en is vanaf nu verkrijgbaar bij AdQuipment.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen