T +31 (0)181 301 300
Zoek
Neonatologie pediatrie

Sophie

Sophie Fritz Stephan neonatologie beademing
Als begrippen betrouwbaarheid, degelijkheid en compleetheid de boventoon voeren bij uw keuze voor een NICU-ventilator, dan is de Sophie van het Duitse fabrikaat Stephan GmbH de juiste keuze. Een unit waarin bewezen kwaliteit wordt gecombineerd met nieuwe ontwikkelingen. Naast alle gewenste beademingsvormen, zoals diverse drukgestuurde varianten met of zonder trigger en volumegarantie, beschikt de Sophie over krachtige HFOV. Ook diverse non-invasieve ventilatievormen zijn beschikbaar en optioneel zelfs gesynchroniseerde NIPPV via een abdominale respiratiesensor.

Om de beademing nog beter op de patiënt af te stemmen heeft de Sophie SPOC ingebouwd, een wetenschappelijk onderbouwd auto-FiO2 systeem. De bediening is eenvoudig en door de geïntegreerde ademgasbevochtiging hoeft u geen randapparatuur aan te schaffen.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier en we nemen contact met u op.


/Beschikt over auto-FiO2 systeem SPOC
/Gesynchroniseerde non-invasieve ventilatie mogelijk
/Tidal Volumes vanaf 2 ml
/Zeer krachtige HFOV
/Neonaten en pediatrische patienten tot 25 kg


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Puffin

De Puffin is een toestel dat in alle benodigdheden voorziet op respiratoir gebied tijdens resuscitatie. U kunt flow en PEEP regelen voor T-piece resuscitatie, het gewenste zuurstofpercentage instellen en uitzuigen via de vacuümaansluiting.

Het toestel werkt op basis van perslucht- en zuurstofdruk en kan zowel op een trolley als aan een paal of rail bevestigd worden.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Puffin: complete resuscitator voor neonatologie
De Puffin resuscitator van International Biomedical is een uitgebreid toestel voor neonatale resuscitatie en is vanaf nu verkrijgbaar bij AdQuipment.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen