T +31 (0)181 301 300
Zoek
Monitoring

SpO2 Vingersensor

SpO2 vinger sensor AdQuipment IT Gambert
Voor praktisch al uw types patiëntmonitors bieden wij u saturatiesensoren met een perfecte en patiëntvriendelijke pasvorm. Voor alle soorten en maten biedt AdQuipment medical u een prima en betaalbaar alternatief. U heeft de keuze uit de klassieke clip of de nog patiëntvriendelijkere silc-touch variant, waarbij de druk op de huid nog lager is. De sensoren beschikken over een snelle responstijd en zijn uitermate accuraat. De kabels zijn van Santopreen om huidirritatie te voorkomen.
Het scala aan mogelijkheden is groot: onze medewerkers informeren u graag over alle opties.
Hier selecteert u eenvoudig de juiste sensor voor uw monitor.

/Volwassen (> 35kg) en Pediatrisch (< 35kg) variant
/Goede afscherming van omgevingslicht
/Eenvoudig en goed reinigbaar
/Voor alle gangbare monitoren
/Korte of lange kabel
/Geheel latex vrij


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

"Voorheen hadden wij meer dan 30 soorten bloeddrukmanchetten en aansluitingen waardoor het voor de gebruiker lastig was om de juiste set bij elkaar te zoeken, voor inkoop niet te doen om het juiste te bestellen en voor het magazijn niet mogelijk om het juiste op voorraad te hebben. Nu werken we op 90% van de plekken met de 6 standaard manchetten, wat dit allemaal enorm vereenvoudigt. Voor specifieke toepassingen werken we nog met leverancier specifieke bloeddrukmanchetten, bijvoorbeeld bij vroeggeboren baby’s.”

Dhr. M. Franken, Klinisch Fysicus.
NipSet in het
Bravis ziekenhuis
Bergen op Zoom
Sinds geruime tijd gebruikt het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom de universele NipSet aansluiting voor bloeddrukmanchetten. Na uitvoerig gebruik in Bergen op Zoom blijkt dit systeem gebruiksvriendelijk en praktisch. Dit systeem is aan te sluiten op verschillende merken monitoren.
Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen