T +31 (0)181 301 300
Zoek
Monitoring

NIPSET®

NIPSET is een uniek uitermatig handig systeem voor bloeddrukmeting. De bloeddrukmanchet is voorzien van één universele aansluiting zodat deze op alle soorten monitoren aan te sluiten is.
De gebruiker hoeft hierbij niet na te denken over de juiste aansluiting en voorraden van verschillende systemen behoren tot het verleden. Met één simpele handeling sluit men de manchet aan op de bloeddrukslang van de monitor
Naast de gebruikelijke reusable bloeddrukmanchetten zijn ook wegwerp (single patient use) manchetten verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

/Eén standaard verbinding voor alle monitoren
/Universeel voor 1- en 2-slangs systemen
/Kostbesparend door verminderde voorraad
/Blijvend lekvrij afdichting zonder O-ring
/Hygiënisch vlek en bacterie werende coating
/7 verschillende maten van baby tot dijbeen manchet
/Alle maten ook in single patient use uitvoering verkrijgbaar


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

"Voorheen hadden wij meer dan 30 soorten bloeddrukmanchetten en aansluitingen waardoor het voor de gebruiker lastig was om de juiste set bij elkaar te zoeken, voor inkoop niet te doen om het juiste te bestellen en voor het magazijn niet mogelijk om het juiste op voorraad te hebben. Nu werken we op 90% van de plekken met de 6 standaard manchetten, wat dit allemaal enorm vereenvoudigt. Voor specifieke toepassingen werken we nog met leverancier specifieke bloeddrukmanchetten, bijvoorbeeld bij vroeggeboren baby’s.”

Dhr. M. Franken, Klinisch Fysicus.
NipSet in het
Bravis ziekenhuis
Bergen op Zoom
Sinds geruime tijd gebruikt het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom de universele NipSet aansluiting voor bloeddrukmanchetten. Na uitvoerig gebruik in Bergen op Zoom blijkt dit systeem gebruiksvriendelijk en praktisch. Dit systeem is aan te sluiten op verschillende merken monitoren.


Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen