T +31 (0)181 301 300
Zoek
Service & training

AdQuipment tot nu toe

Ondertekening
Huub Jonkers neemt een belang in AdQuipment medical en wordt benoemd tot directeur naast Nils Beek. De samenwerking wordt de komende jaren verder uitgebreid met als uiteindelijk doel de volledige overname.

Nieuwe logo

Iconen
Bij een 30 jaar jong, dynamisch bedrijf past een moderne uitstraling. De corporate look voor de komende jaren krijgt vorm in samenwerking met SPEAX. De missie en visie van AdQuipment medical vormen de basis en worden uitgedragen met de slogan "Techniek voor zorg, zorg voor techniek" en ondersteund door de zes iconen voor de productgroepen.

Verhuizing
In slechts 5 jaar is AdQuipment medical uit zijn jas gegroeid. Het pand aan de Christiaan Huygensweg wordt grondig verbouwd zodat de beschikbare bedrijfsruimte verdubbeld is.

Nieuwe logo
De tijd heeft de uitstraling van AdQuipment medical achterhaald. Samen met vormgever IlSera ontstaat een geheel nieuwe uitstraling met bijbehorende slogan: Vision meets Precision. Ook het ruim 20 jaar oude logo wordt vervangen.

 
Na vele jaren is het pand in Spijkenisse niet meer passend. In Hellevoetsluis wordt een geschikt pand gevonden en geheel voor AdQuipment medical verbouwd.

De directie

Verhuisploeg
Na ruim 25 jaar in de medische markt actief te zijn geweest, gaan Jan en Wil Beek van hun welverdiende pensioen genieten. Op de achtergrond blijven zij hun opvolger met raad en daad bijstaan.
Na bijna 15 jaar in diverse functies ervaring te hebben opgedaan, neemt Nils Beek AdQuipment medical over van zijn vader en wordt algemeen directeur.
Na bijna 10 jaar in Rotterdam Spaanse Polder gevestigd te zijn, verhuist AdQuipment medical naar een ruimer, efficiënter pand aan de Röntgenweg in Spijkenisse.


Ons eerste logo
Jan Beek start AdQuipment medical via een management buy-out van de medische divisie van AdQuipment in Woerden, waar in 1982 de activiteiten van het voormalig WTI in opgenomen waren.


Registreer

Via onderstaande knop kunt u zich registreren voor Mijn AdQuipment. Alle relevante gegevens rondom onderhoud, reparatie of kalibratie kunt u dan inzien. Ook kunt u servicerapportage en meetlijsten inzien of softwareupdates downloaden. Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld wordt uw verzoek gecontroleerd en bevestigd.


Mijn AdQuipment
Beheer uw apparatuur met Mijn AdQuipment. Wanneer u zich registreert kunt u allerlei relevante informatie van uw apparatuur inzien.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen