T +31 (0)181 301 300
Zoek
Service & training

Cursus Ansur

Cursus Ansur test software Fluke Biomedical
De cursus Ansur Protocol Implementatie is gericht op het verschaffen van inzicht in de opbouw van Ansur, met de nadruk op het aanpassen en schrijven van protocollen. Met deze kennis kunt u alle test- en inspectiewerkzaamheden geprotocolleerd uitvoeren. De mogelijkheid om metingen van verschillende testers van Fluke Biomedical in één protocol geautomatiseerd uit te laten voeren wordt ook behandeld. Naast de introductie en de basisgedachten van Ansur wordt het programma uitgelegd en geoefend. Hierna kunt u zelf protocollen aanpassen en schrijven. Er is een maximaal van 8 personen per cursus, op deze wijze is er voldoende persoonlijke aandacht en voldoende assistentie tijdens de oefeningen./Biedt mogelijkheid protocollen aan te passen en/of te schrijven
/Meerdere tests in één protocol uit te voeren mogelijk
/Ondersteuning via Forum en ansur.nl
/Cursus bij AdQuipment medical in Hellevoetsluis


Bekijk PDF DOWNLOAD PRODUCTFLYER

Aangepaste werkwijze

Onderhoud dat normaal op locatie plaatsvindt wordt in overleg met de betreffende klant op een andere wijze ingevuld. Zo kunnen wij uw apparatuur ophalen en direct na onderhoud weer terugbrengen. Ook is de personele bezetting anders dan normaal maar hier zult u weinig van merken is onze verwachting.

Neem alstublieft contact op indien u vragen heeft omtrent het onderhoud. Ook met uw verdere vragen over onze producten helpen wij u vanzelfsprekend graag verder.

Beleid Corona AdQuipment medical
Gedurende de maatregelen vanwege het Coronavirus hanteert AdQuipment medical een aangepaste werkwijze. AdQuipment medical voert zoveel mogelijk onderhoud uit op onze locatie in Hellevoetsluis.

Beheer uw eigen apparatuur: Mijn AdQuipment geeft u inzicht in alle relevante onderhoudsinformatie, software-updates, facturen
en handleidingen van uw apparatuur.

Postbus 234
3220 AE Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis

Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Telefoon:
+31 (0)181 - 301 300
Fax:
+31 (0)181 - 301 309
E-mail:
info@adquipment.nl

Inschrijving KvK:
24157022

Vragen en opmerkingen