T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Picterus bilirubinemeting

Objectieve screening voor hyperbilirubinemie

Beste zorgprofessional,

Je staat aan het bed van de pasgeboren Billy. Je onderzoekt de huidskleur, vooral het voorhoofd en de borst. Je aandacht wordt getrokken door een subtiele gele verkleuring, een mogelijk teken van geelzucht. Je maakt aantekeningen maar twijfelt om Billy direct door te sturen om bloed te prikken. Zeker omdat de pasgeborene verder een levendige indruk maakt.

Smartphone based bilirubinemeting
We introduceren daarom graag Picterus. Dit is een non-invasieve, objectieve, screening op hyperbilirubinemie. Pasgeborenen worden gemeten door middel van een kalibratiekaart met app op hun bilirubinegehalte. Met één kalibratiekaart kun je tien metingen uitvoeren.

De meting is eenvoudig uit te voeren, zelfs ouders kunnen de meting doen. De applicatie is eenvoudig te downloaden vanuit de Play Store of App Store. Lees in ons blog meer over hoe Picterus werkt.

Op maandagavond 18 september vindt het webinar "De Gele Baby" plaats over de herziene richtlijn van "BabyZietGeel". Dit webinar gaat dieper in op "van vroege opsporing tot follow-up". Je kunt je hier inschrijven. AdQuipment is hoofdsponsor.

Benieuwd naar Picterus? Neem dan contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een sample aan van de kalibratiekaart.

Sample aanvragenMet vriendelijke groet,
AdQuipment medical b.v.


accountmanager Neonatologie

0181 301 306
idamhuis@adquipment.nl

Volg ons ook op LinkedInHoe kan ik u helpen?

Irma Damhuis

Irma Damhuis
0181 301 306

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In