T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

Monitoring | Screening | Behandeling

van hyperbilirubinemie bij pasgeborenen

Steeds meer wordt er, waar mogelijk, zorg verplaatst vanuit het ziekenhuis naar thuis. Ook biedt de aankomende richtlijn meer handvatten over preventie van ernstige hyperbilirubinemie. Hoe vertaal je dit nu naar de praktijk? Wat heb je hiervoor nodig?

Wij helpen je graag met het opzetten van een nieuwe procedure en/of business case. Het is ook mogelijk om van onze hyperbilirubinemie producten samples aan te vragen, demonstraties op locatie te plannen en proefplaatsingen te organiseren. Zodat je alle mogelijkheden zelf kunt zien en uitproberen.

Wat hebben wij te bieden?


Monitoring
De Picterus smartphone based bilirubinebepaling werkt met een app en een kalibratiekaart waarmee je eenvoudig en non-invasief bilirubinebepalingen in de thuissituatie kunt uitvoeren.


Screening
Met de BiliCare transcutane bilirubinemeter kun je gemakkelijk en non-invasief bilirubinemetingen uitvoeren. Hiermee verlaag je de kans op een invasieve bilirubinemeting.

Behandeling
Met de BiliCocoon® Nest en BiliCocoon® Bag kun je een pasgeborene met hyperbilirubinemie behandelen met fototherapie (thuis).Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meer informatieHoe kan ik u helpen?

Irma Damhuis

Irma Damhuis
0181 301 306

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In