T +31 (0)181 301 300

info@adquipment.nl

Zoek

EVE en EVA beademing

De overeenkomsten en verschillen

Is het beademingstoestel op jouw afdeling toe aan vervanging? Lees hieronder meer over de EVE en EVA.

De EVE en EVA zijn twee verschillende neonatologie beademingstoestellen die qua naam heel erg op elkaar lijken. Vaak krijgen we dan ook de vraag of ze dan daadwerkelijk in functie op elkaar lijken?

Stationair en mobiel gebruik
Het allergrootste verschil is dat de EVA Neo beoogd is voor puur stationair gebruik bínnen het ziekenhuis en de EVE Neo voor gebruik binnen én buiten het ziekenhuis. Om deze reden is de EVA Neo groter van omvang en staat op een stevige trolley. Zo is het een goede vervanger voor het beademingstoestel dat op de afdeling blijft. De EVE Neo is compacter, gemakkelijk losneembaar en kan zelfs aan het handvat meegenomen worden. Nog belangrijk er: de EVE Neo is gecertificeerd voor transportbeademing extern in de ambulance.

De overeenkomsten
En waar zijn de EVE en EVA dan allebei goed in? Beide toestellen zijn voorzien van een ingebouwde turbine waarmee het eigen perslucht maakt. Het zijn allebei 3-in-1 beademingstoestellen voor neonatologie en pediatrie: van uitgebreide invasieve beademing, CPAP tot High Flow. Alle slangaansluitingen zijn vergelijkbaar en eenduidig aan de rechterzijde van het toestel te vinden. De toestellen kunnen allebei gewoon met verschillende merken beademingsslangen gebruikt worden.

Benieuwd wat het beste bij jouw afdeling past? Vraag een demonstratie op locatie aan of een proefplaatsing. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer informatieHoe kan ik u helpen?

Irma Damhuis

Irma Damhuis
0181 301 306

Contact
Chr. Huygensweg 25
3225 LD Hellevoetsluis
T +31 (0)181 301 300
info@adquipment.nl

Goederenontvangst
Chr. Huygensweg 25D
3225 LD Hellevoetsluis


Volg ons op
Linked In